NESPEKY – SPARTAK PŘÍBRAM 0:0 PK 5:6

V úvodu zápasu hlavičkoval Rampa, po centru, do náruče domácího Šilhavého. Vzápětí na druhé straně promáchl míč po centru Kruhliaka sám před brankářem Vojkůvka. Poté se sice hrál rychlý zápas, ale obrany útočící hráče nepustily do vážnějšího zakončení a centry pochytali brankáři.

Ve druhém poločase pokračovaly oba týmy v nasazení. V 51. minutě chytil Šilhavý tvrdou střelu Matějky, aby v 64. a 65. minutě mohl rozhodnout domácí Vojkůvka, ale oba jeho projektily vyrazil brankář Solnař. Poté se ke slovu dostali hosté. Střela Tošovského z trestného kopu jen těsně minula nespeckou branku a únik Mory v závěru zpacifikoval Šilhavý.

A tak se šlo do penalt, které rozhodl v osmé sérii bombou do břevna domácí Kruhliak, a tak druhý bod získali hosté.

„Byl to remízový, velice kvalitní zápas, ve kterém neproměnily oba týmy šance. A tak se muselo rozhodnout v penaltách, které jsme prohráli," podotkl k zápasu kouč Nespek Jiří Maršoun, jenž se už dívá na další zápas proti lídrovi tabulky: „Jedeme do Všenor, kde chceme něco urvat."

Rozhodčí: Radina.

Nespeky: Šilhavý – Braný, Krejza, Burian, Konopiský, Urban, Kruhliak, Pohořelý (63. Kukač), Vojkůvka (75. Matyášek), D. Pešta, L. Maršoun.

JAROSLAV ROSENVALD