SK Benešov - SK Petřín Plzeň 2:6 (2:4)

Za čtvrt hodiny bylo rozhodnuto. Benešovská obrana si vybrala slabší den, ostatní hráči nestačili na technicky zdatného soupeře. Také neproměněné šance Benešova ovlivnily výsledek zápasu, když stoprocentní šance neproměnili Baštýř, Popelka, Hampl a Rataj.

Hosté naopak hru kontrolovali, byli lepší na míči a vytvořené příležitosti proměnili, zejména v úvodu utkání.

"Nepotvrdili jsme cenné body přivezené z Budějovic, což je špatně. Nemyslím si, že bychom zápas podcenili, ale nedokázali jsme zareagovat na vysunutou obranu soupeře a vzadu zbytečně hazardovali v kombinaci. Navíc jsme brzy inkasovali a to hned třikrát během úvodních patnácti minut, což by asi rozhodilo každý tým. Přesto ještě šlo zápas otočit a rozhodně to bylo v našich silách, ale vyložené šance jsme řešili špatně, a když už jsme skórovali, tak nám soupeř vždy dokázal gólově odpovědět,“ podotkl po zápase nespokojený trenér Benešova Petr Slepička.

Branky: 25. Baštýř, 45. Hampl (z PK) - 16. a 41. Gavrylovskyy, 48. a 74. Štefl, 4. Vinkler, 11. Šikaně.

Benešov: Matoušek - Fišer, Vondrák (73. Mejdrech), Rataj, Dumský - Srb, Lupač, Baštýř, Průcha (67. Štrajt), Hampl – Popelka (73. Makovec).

Divize U18

SK Benešov – Nymburk 3:2 (3:0)

Osmnáctka těsně porazila Nymburk, když v poločase vedla tříbrankovým rozdílem.

Branky: 17. Slepička, 19. Makovec, 37. Mejdrech - 47. a 64. Trnečka.

Benešov: Urban - Slepička, Horák, Klápa, Hergesell, Šědivý (81. Fišer), Makovec, Baariev (89. Zahradníček), Štrajt, Dvořák (71. Baštýř), Mejdrech.

KAREL KRÁLÍČEK