SK BENEŠOV –  SK KLADNO 3:2 (2:1)

Kladenští rozvlnili benešovskou branku hned první tečovanou střelou ve 3. minutě, která přeletěla bezmocného Holadu. Začátek zápasu tak vyšel lépe kombinačně zdatným hostům. Poté se ke slovu dostali také domácí a Keltner po přiklepnutí Skopce v 9. minutě střelou zpoza vápna k tyči vyrovnal na 1:1. Poté hned následovali dvě velké šance domácích. Balata z deseti metrů mířil nad a výbornou Ketnerobvu střelu z 20 metrů do šibenice vytáhl hostující brankář na roh. I hosté měli své příležitosti a tak se hrál zajímavý fotbal. V 25. minutě Keltner šikovně na levé straně obešel protihráče, druhého si obhodil a ten ho ve vápně fauloval. Svoboda penaltu bezpečně proměnil 2:1. Do poločasu se narodily ještě dvě šance hostů, ale domácí výsledek do poločasu uhájili.

Na začátku druhého poločasu se očekával tlak Kladna, ale byli to naopak domácí, kteří se nechtěli smířit s bráněním nejistého výsledku a sami začali tvořit. Jejich úsilí vyústilo v několik šancí a v 60. minutě také v gól, který vstřeli Krejza po pěkné kombinaci Keltnera s centrujícím Hrochem 3:1. Rozhodnout mohl napadající Dominik Jendele, který zachytil rozehrávku brankáře, ale jeho střelu levačkou brankář vyrazil na roh a napravil tak své zaváhání. Poté střílel z dobré pozice Rezek pouze do brankáře. Pak Skopec vysunul Balatu a ten svůj únik z levé strany zakončil lobem, který brankář stihl lehce tečevat mimo tyče. A tak přišli ke slouvu hosté, když po kombinaci a centru z levé strany po dorážce deset minut před koncem snížili, ale domácí tentokrát dokázali svůj náskok uhájit - 3:2.

„Hráčům bych chtěl za výkon poděkovat, prokázali vůli po vítězství a i fotbalovost. Soupeř byl kombinačně velmi zdatný a vytvořil si celou řadu šancí stejně jako my, takže se zápas nezávislému diváku musel líbit. Pochválit bych chtěl brankáře Holadu, který nás podržel, když v prvním poločase vyškrábl míč z pod břevna po hlavičce útočníka a ve druhém chytil gólovou střelu z bezprostřední blízkosti," radoval se po zápase trenér Benešova Miloslav Brožek.

Branky Benešova: Keltner, Svoboda (z PK), Krejza. SK Benešov: Holada – P. Balík (80. Martin Chrpa), Mařinec, Svoboda, F. Jendele –  Skopec, Hroch, Krejza, Balata (87. Marek Chrpa), Keltner – D. Jendele (68. Rezek).