KLADNO – BENEŠOV 1:0

Na kladenský Stadion Václava Kloze přijížděli Benešovští jako vysocí papíroví favorité, ovšem za hru, kterou předvedli, si žádné body nezasloužili.
Po úvodním oťukávání se osmělili první domácí, jenž vyzkoušeli pozornost Šimáčka. Na druhé straně Balata po vysunutí Obdržalem mířil z hranice penalty vysoko nad branku a tísněný Klauz slabě před brankářem zakončil. Následně hra upadla do průměru. Hosté se trápili v kombinaci, která jim jindy šla velmi dobře a i hráči, kteří mužstvo táhnou, dělali chyby. Domácí si vytvořili ve zbytku poločasu jednu vážnější šanci, ale kapitán Putík mířil vysoko nad.
Ani domluva v benešovské kabině, hráče neprobudila, naopak během 54. – 55. minuty mohli dvakrát inkasovat, ale brankář Šimáček je podržel, když znemožnil Procházkovi i Tybanovi se zapsat se do tabulky střelců. Ani to hosty nezvedlo a o chvíli později vytěsnil benešovský gólman střelu Henzelína na roh.
V poslední čtvrthodině přeci jen Benešovští zabrali a dokonce dostali míč do kladenské sítě, ale gól nebyl pro ofsajd Přitasila uznán. V 84. minutě se hnala pětice benešovských hráčů proti osamocenému obránci a brankáři, ale zdlouhavou kombinací nakonec akci ani nezakončili. A tak přišel zasloužený trest. Dvojice Kroutil – Tyban lehce prošla přes absentující a děravou obranu Benešova a druhý z jmenovaných překonal bezmocného Šimáčka. A tak Benešov poprvé v sezoně prohrál.

Branka: 89. Tyban. Rozhodčí: Košan. Bez karet. Poločas: 0:0. Benešov: Šimáček – D. Pešta, Melichar, Hašek, Obdržal – Kulhavý, Filip (75. Konopiský) – Přitasil, Balata, Klauz – Rozsypal (60. Linhart).

MOTORLET PRAHA – BENEŠOV 0:0 PK 5:4

V základní hrací době se diváci gólu nedočkali. V prvním poločase z hry bolely oči. Hosté navázali na chladný výkon na Kladně a do šance se po hodně nepřesnostech nedostali. Domácí bojovali a vypracovali si příležitosti po brejkových akcích, ale tři slibné nedotáhli do gólového konce.
Ve druhém poločase se nic zpočátku nezměnilo. Až v závěru se hosté probudili, přitlačili domácí na jejich polovinu, jenže střelecké pokusy ani hlavička Přitasila gól nepřinesly. Největší šanci měl po faulu na Kulhavého Rozsypal, ale penaltu deset minut před koncem neproměnil. A jelikož domácím nebyl uznán gól a dalekonosnou střelou trefili břevno, šlo se do penalt.
První dva exekutoři na obou stranách proměnili, ve třetí zklamal opět benešovský Rozsypal, ale také domácí střelec. Poté všichni proměňovali, až rozhodla šestá série, když hostující Filip nedal a domácí následně rozhodli o svém druhém bonusovém bodu.

Rozhodčí: Hurych. ŽK: 1:1. Benešov: D. Dvořák – D. Pešta, Obdržal, Melichar, Linhart – Kulhavý, Filip – Vavrek (52. Pohorský), Rozsypal, Přitasil – Klauz.

JIŘÍ KONDELÍK