NEVEKLOV – JANKOV 1:1 PK 5:4

Hosté byli blízko třem bodům, ale nakonec mají jen jeden. Pět minut před koncem je dostal do vedení Uhliar, ale v poslední minutě srovnal stav Hlaváč, což se nelíbilo jankovskému trenérovi Stanislavu Brabencovi. „Gól padl po dvojnásobném faulu na naše hráče."

V penaltovém rozstřelu měli pevnější nervy domácí střelci. Ani dva body Neveklovu prozatím nepomohly ze dna tabulky.

Pochod za povidlovým koláčem se těšil velké účasti
OBRAZEM: Pochod za povidlových koláčem se těšil velké účasti

„Úvod zápasu jsme zaspali a prvních dvacet minut patřilo Jankovu. Poté jsme se podstatně zlepšili, drželi více balón a přidali na pohybu. V poločase jsme si to v klidu vyříkali. Za prvních deset minut druhého poločasu jsme si vypracovali tři gólové šance, ale bohužel jsme je opět nevyužili a tak nás z ojedinělé šance Jankov potrestal. Vyrovnání přišlo v poslední minutě z našeho tlaku. Při trošce štěstí jsme mohli nakonec i vyhrát, ale gólovou střelu Hlaváče zlikvidoval skvělým zákrokem Nerad," zhodnotil utkání trenér Neveklova Marian Král a dodal: „Před zápasem jsme chtěli tři body, ale vzhledem k průběhu utkaní musíme být spokojeni se dvěma. Kluky za výkon v závěru zápasu chválím, snažili se ze všech sil vyrovnat, což se nakonec podařilo.

„Byl to vyrovnaný, pěkný zápas, ve kterém jsme bohužel na penalty prohráli. Mohli jsme mít tři body a nakonec máme jen jeden," posteskl si stratég Jankova a dodal: „Přesto věřím, že se zachráníme, máme víc zápasů doma."

Branky: 90. Hlaváč – 85. Uhliar. Rozhodčí: Bartůšek. Poločas: 0:0.

Neveklov: Franěk – Znamenáček, Stibůrek, M. Balík, Zimmel – Fišer (81. Šiška), Šmejkal, Křemen (55. Vrkoslav), Hlaváč – Skála, Hašek (70. Vobořil).

Jankov: F. Nerad – Zajíc, Kolář, T. Balík, Šimánek – Skála, Vrzal, Uhliar, Peroutka – Zach (70. Čermák, 88. Brabenec), Horčička.

Ilustrační foto
Kruliš se Šifrou se Týnci pomstili