„Před zápasem bychom  bod jistě brali všemi deseti,  chvíli po zápase jsme si říkali,  co kdyby… S odstupem času je třeba stát nohama na zemi a být s bodem maximálně spokojeni,“ byl nad věcí trenér Benešova Miloslav Brožek.

MOTORLET PRAHA – BENEŠOV 2:2

Domácí vstoupili do zápasu sebevědomě, ale dobře bránící hosté je v prvním poločase pustili jen do jedné šance, ve které  útočník trefil jen připraveného Pechače. A tak udeřilo na druhé straně, když po centru Keltnera, ještě brankář hlavičku Svobody vyrazil, ale na dorážku Krejzy již nestačil.  

Ihned po přestávce domácí po špatném odkopu Martina Chrpy vyrovnali, ale hosté ihned kontrovali po krásně zahraném trestném kopu Filipa Jendele do šibenice.

Domácí se tlačili za vyrovnáním, ale definitivně mohl na druhé straně rozhodnout Martin Chrpa, ale z metru nedokázal míč dopravit do branky Motorletu a nepovedený centr Filipa Jendele skončil na břevně.

Motorletu se nakonec povedlo čtvrt hodiny před koncem, po dlouhém nákopu a následném závaru, vyrovnat.

„Opět bych chtěl hráčům poděkovat za přístup k utkání, herní disciplínu, příkladnou bojovnost a vůli uhrát co nejlepší výsledek. Remízu beru, Motorlet měl v zápase převahu a je to soupeř z nejlepších v soutěži,“ byl hrdý Miloslav Brožek na své hráče, sklonil soupeři poklonu a ještě dodal: „Kluci si vyzkoušeli, že s maximálním přístupem mohou udělat výsledek. Proto věřím, že se nebudeme ohlížet a uděláme i v sobotním  utkání s Rokycany další krůček dopředu.“

Branky Benešova: Krejza, F. Jendele. Poločas: 0:1. SK Benešov: Pechač –  Hroch, Mařinec, Svoboda, F. Jendele – Krejza, Šmíd (88. P. Balík), Rezek, Martin Chrpa (89. M. Balík) – Keltner, D. Jendele (87. Marek Chrpa).