CHOTÝŠANY – TUPADLY                   3:0

Zápas začal sérií tří rohů hostů, ale žádné ohrožení pro Keseliho branku z nich neplynulo. A tak převzali otěže zápasu domácí a v 10. minutě se  trefil Červeňák, kdy ranou z hranice pokutového území překonal k tyči hostujícího Dušánka. Domácí pokračovali v tlaku, ale hlavička Červeňáka po centru Šindeláře  skončila těsně vedle. Následně se hrálo mezi šestnáctkami a tak do šaten šli domácí s jednobrankovým vedením.

Druhý poločas začal opět náporem domácích, který byl gólově zhodnocen až v 64. minutě. Kamarýt se prosmýkl  mezi hostujícími stopery a ač tísněn, přehodil Dušánka – 2:0. Hosté byli jako opaření a do žádné šance se už nedostali, jen střelu Krumla pohotově zlikvidoval Keseli.

Naopak domácí byli stále při chuti, ale Hanuš sám před brankářem napálil míč do Dušánka a Červeňák minul prázdnou branku po centru Průchy. Teprve v 74. minutě se  prosadil opět chotýšanský Červeňák a dodal klid do řad spoluhráčů a diváků.

V závěru ještě Hanuš z hranice penalty netrefil tupadelskou branku. To mu ale nevadilo, protože domácí slavili veledůležité tři body.

Branky: Červeňák 2, Kamarýt. Rozhodčí: Kosina. ŽK: 1:1. Diváci: 80. Poločas: 1:0.

Chotýšany: Keseli – Mleziva (46. Lukáč), Hampešt, Khandl, Povolný – Hanibal (61. Kratochvíl), Kamarýt, Průcha (74. Říha), Šindelář – Červeňák, Hanuš.

MIROSLAV PALEČEK