Největším nebezpečím ve znojemském dresu asi bude bývalý reprezentant Marek Heinz, který ihned po příchodu do Znojma vsítil hattrick do sítě Karviné. „Osobně ho bránit nebudeme, musí to vyplynout ze hry. Chceme mu hru znechutit důrazem, tvrdě nekompromisně ho nenechat přijmout balón, ale ne ho zastavovat záludnými fauly. Okolo naší šestnáctky a ve vápně musí být pokrytý a nesmí dostat prostor, protože víme co umí," ví Frýdek, jak znechutit Heinzovi hru.

V sestavě Vlašimi dojde asi s největší pravděpodobností ke změnám oproti zápasu se Zlínem. „Uvidíme podle zdravotního stavu a změny přijdou asi také vzhledem k soupeři," nechává rozhodnutí vlašimský kouč na poslední chvíli a hlavně ho trápí zranění nejnebezpečnějšího útočníka Pavla Vyhnala: „Na středečním tréninku mu křuplo v lýtku a nevypadá to s ním dobře. Na druhou stranu by měl být k dispozici Matějka, jehož zranění kolene nebylo vážné."

V nominaci na zápase se Zlínem nebyl obránce Martin Sus, jenž porušil podmínky profesionální smlouvy, protože v předvečer utkání proti Pardubicím nastoupil k zápasu Hanspaulské ligy a byl „naprášen". „Plně si uvědomil, že udělal blbost, omluvil se a respektoval vyřazení z nominace se Zlínem. Omluvu jsme přijali a už ho víc nebudeme trestat. Teď je jen na trenérovi, zda ho nominuje na zápas ve Znojmě," dodal k problému sportovní manažer klubu Miloslav Brožek.