STARŠÍ DOROST

VLAŠIM – KUNICE 3:1

Vlašimští na hosty vlétli a během prvních pěti minut si vytvořili vyložené šance. Rybařík po kličce brankáři netrefil prázdnou branku, Filip ho napodobil střelou z deseti metrů a Vlasák na malém vápně špatně trefil ideální centr Kabáta a D. Cacák hlavičkoval po rohu nad kunickou branku. Domácí se dočkali v 19. minutě, když si křížný pas Kabáta dobře zpravoval ve vápně Vlasák a jeho přihrávku Rybařík ve skluzu poslal do odkryté branky. V dalším sóle vychytal Rybaříka brankář, když mu dělal kličku.

Jenže ve 33. minutě chyboval při rozehrávce brankář Novák a hostující Skála snadno vyrovnal. O chvíli později ovšem chyboval i kunický gólman, když mu vypadl míč z rukou po rohovém kopu a Habal doklepl míč do sítě. V závěru ještě Moudrý z blízka překopl kunickou branku.

Ve druhém poločase pokračovali Vlašimští v zahazování vyložených šancí (Rybařík, Vlasák). Přesto si v 50. minutě Moudrý narazil míč s Rybaříkem, byl ve vápně faulován a Rybařík z penalty zvýšil na 3:1. Domácí se nadále jednoduše dostávali před branku Kunic, ale opět nedokázali ani ty nejvyloženější šance proměnit (Rybařík, Moudrý, Janovský). Hosté se dostali k ohrožení branky až v závěrečné desetiminutovce. Po rohu na brankové čáře zachraňoval Moudrý a Novák vychytal sólo útočníka. V poslední minutě ještě zahodil na druhé straně gólovku Cettl.

„Naše hra se oproti minulému týdnu o něco zlepšila, ale stále to není ono. I tak jsme si vytvořili šancí na tři, čtyři zápasy, ale jejich zahazování bylo až ukázkové, kroutil hlavou trenér Vlašimi Miroslav Jelínek a povzdechl si: „Ke dvěma dlouhodobým marodům po zápase přibili další tři. Naštěstí máme příští zápas přeložen, a tak doufám, že se někteří kluci dají dohromady."

Branky: Rybařík 2, Habal – Skála. Poločas: 2:1.

Vlašim: Novák – Kabát, M. Cacák, Habal (Švec) – Rut (Syrvatka), Z. Janovský, Moudrý, Vlasák, Filip (Žirovnický) – Rybařík, D. Cacák (Cettl).

MLADŠÍ DOROST

VLAŠIM – KUNICE 8:1

Vlašim sice rychle po chybě středu obrany prohrávala. Poté ale převzala taktovku do svých rukou a do poločasu šestkrát rozvlnila síť Kunic. Po přestávce již domácí polevili, přesto přidali hostům na cestu domů ještě dva góly.

„Do zápasu jsme vstoupili špatně, ale od 11. minuty se to už jen zlepšovalo. Breburda vsítil čtyři góly, což bylo 50 procent svých šancí," dodal kouč Vlašimi Jiří Hák k zápasu a kanonýrovi a dodal: „Jsem rád, že se dostali na zkušenou na hřiště tři starší žáci ročníku 1998."

Branky: Breburda 4, Janák, Přitasil, Cettl, F. Zvára – Boháč. Poločas: 6:1.

Vlašim: Gabriel – Toupal (41. L. Janovský), Švec, Janák, F. Zvára – Srb (50. Bělohlávek), Cettl, Přitasil, Vlasák (55. Fürbacher) – Breburda, Pavouček (41. Bílý).