SEMICE - NESPEKY 0:1

Od začátku se hrál nezáživný fotbal. Domácí jen nakopávali dlouhé balóny, se kterými si obrana Nespek s brankářem Drážkem snadno poradili. V 5. minutě se do semické šestnáctky prokličkoval Voráček, ale jeho slabou střelu kryl brankář. Ve 24. minutě přišlo rozhodnutí, když míč po trestném kopu Kukače tečoval do vlastní sítě Bříza – 0:1. Jedinou šanci Semic měl ve 32. minutě, ale balón po střele osamoceného Pavliše srazil Urban na roh.

Ve druhém poločase se průběh hry nezměnil. Hosté spoléhali na rychlé protiútoky a mohli definitivně rozhodnout, ale nedařilo se jim v zakončení, když po autu Večery střílel Krejza vedle branky, Kubec po uvolnění brankáře nepřehodil a v závěru Klauz po sóle netrefil branku. Domácí jen nakopávali míče a zahrozili jen na začátku druhé půle hlavičkou Břízy, po které lapil míč Drážek.  

„Byli jsme lepší na míči a zaslouženě vyhráli. Uhlídali jsme domácí standardky a nákopy a jen škoda, že jsme ve druhé půli definitivně nedovedli zápas do klidu z přečíslení. Takhle byl soupeř stále ve hře a my se obávali do konce o výhru,“ dodal k utkání trenér Nespek Jaroslav Tesař a chválil: „Fantastický zápas odehrál Luboš Braný, který vymazal ze hřiště Koštíře.“  

Branka: 24. vlastní Bříza. Rozhodčí: Navrátilová. ŽK: Bříza, Jareš, Koštíř – Večera, Braný, Kukač, Urban, Vojkůvka.

Nespeky: Drážek – Večera, Krejza, Burian, Urban – Braný – Voráček (75. Jasz), Klauz, Iheanacho (90. Maršoun), Kukač – Kubec (83. Vojkůvka).    

JAROSLAV ROSENVALD