PANTERKY ČECHTICE – JÍLOVÉ 0:0 PK 0:2

V prvních 15 minutách utkání si Panterky vytvořily velký tlak, hrály na půli soupeřek a ohrožovaly branku hostující gólmanky. Avšak žádná z hráček nevyužila ani jedinou šanci. Nervózní trenérka za první poločas napočítala patnáct příležitostí. Branka soupeřek jako by byla zakletá.

Po změně stran tlak Panterek pokračoval, ale balón síť za zády hostující gólmanky nerozvlnil. Chyběl pověstný krok, anebo finální přihrávka na gól. Hostující hráčky se k vyloženým šancím příliš nedostávaly, a pokud ano, díky včasným zásahům domácí gólmanky, také neproměnily. Utkání tedy skončilo bezbrankovou remízou a následoval penaltový rozstřel. Hostující hráčky proměnily obě penalty, ale domácím se na ně odpovědět nepodařilo. V. Němcová napálila levou tyč a M. Dudková břevno. Na třetí kolo penalt tedy nedošlo.

Zápas zhodnotila Kateřina Hrdličková, která se k týmu Panterek přidala celkem nedávno a hned měla možnost oprášit kopačky a zahrát si s nimi: „Celou dobu jsme soupeřky tlačily a měly hodně šancí, bohužel jsme míč nedokázaly dotlačit do branky a na penalty jsme pak prohrály. Myslím si, že tentokrát jsme si prohru nezasloužily.“

Podobně k zápasu dodala Jitka Jandová, která se do týmu vrátila po nemoci: „Zahrát si po dlouhé době s holkama fotbal bylo fajn a hrálo se mi dobře. Byl to zajímavý a napínavý zápas až do konce. Stačila jedna chyba v obraně a neměly jsme ani bod. Obrana splnila úkoly na sto procent, jen se opět projevila naše bolest a tou je neproměňování šancí. Dát alespoň jeden gól, bylo by to na konci zápasu veselejší.“

Panterky Čechtice: M. Kubíková – Sládková, Dudková, Němcová, Pražáková – A. Kubíková, Zídková, Filipová – Andělová. Střídající: Šaňková, Hrdličková, Fialková, Jandová.

Poslední zápas podzimní části sezóny odehrají Panterky na půdě Měchenic v sobotu 11. 11. od 11 hodin. Snad jim magické jedenáctky přinesou štěstí.

VERONIKA NĚMCOVÁ