Mnichovohradišťský SK – Divišov 1:1 (0:0) PK 4:2

V zápase byli domácí jasně lepší, jen v prvním poločase neproměnili šest vyložených šancí, když dvakrát podržel hosty Šimáček a čtyřikrát trefili konstrukci branky. Hosté zahrozili jedním brejkem.

Po změně stran vytvořili hosté druhý brejk, zakončený Vávrou do prázdné branky po úniku Pekárka. Domácí byli v horku na čtvrthodinu zmraženi, poté se ale zase rozjeli, vyrovnali po rohu a do konce při Divišovu stáli všichni svatí, že remízu uhájil.

Penalty hosté neumí, a tak druhý bod brali po zásluze domácí. „Za mého působení jsme je ještě nevyhráli a ani za mého předchůdce to nebylo o moc lepší,“ povzdechl si kouč Divišova a přidává trable: „Na zápas jsme jeli s jedním hráčem na střídání a dvěma nedoléčenými Zdeňkem Janovským a Srbem. Ten si hned na začátku sval, zápas sice dohrál, ale nevím, jestli se dá dohromady. Ve 39. minutě musel střídat pro tržnou ránu na koleni i Zdeněk Janovský.“

Přesto Burcev našel i slova chvály pro zbytek týmu. „Ve velkém horku se hrál dobrý fotbal, ve kterém měli domácí herně navrch, ale kluci zasluhují za bojovnost velkou chválu.“

Branky: 62. Jíra – 52. Vávra. Rozhodčí: Stránský.

Divišov: Šimáček – Blažíček, Lehán, Zd. Janovský (39. L. Janovský), Svoboda – Šmíd, Vávra, Srb, Vondrák – Marek Hanuš – Zd. Pekárek.