BENEŠOV B – ZELENEČ 2:0

Po většinu zápasu se hrála vyrovnaná kopaná. V prvním poločase měli domácí dvě velké příležitosti, ale Kováč netrefil prázdnou branku a Horváthovi sólo ze strany zhatil gólman hostů. Ani benešovský Tlamicha si neužíval jen sluníčka a musel sledovat hostující průniky, ale i on za svá záda míč nepustil.

I po přestávce se čekalo, kdo první otevře skóre. Blízko k tomu měl domácí Vrňák, ale po pěkné otočce v šestnáctce trefil břevno. Na druhé straně Tlamicha podržel mužstvo ve velké hostující šanci. Rozhodnutí přišlo v závěrečné čtvrthodině, když nejprve Voráček po sklepnutí D. Jendele otevřel skóre, aby následně M. Balík přetavil v gól centr D. Jendele.

„Čekal nás těžký zápas a už jsme potřebovali na jaře vyhrát. V první půli jsme neproměnili dvě stoprocentní šance, čímž se zvyšovalo napětí a tlak na hráče, ale nakonec to dobře dopadlo. Herní výkon sice nebyl tak dobrý jako v Sázavě, ale důležité body jsme získali, na což mužstvo chválím, protože zápas byl hlavně o psychice. Hosté měli nebezpečné brejky, které ale obrana, s novou stoperskou dvojicí Zoubek – Krejza a s brankářem Tlamichou ustála," dodal po utkání trenér Benešova Petr Chomát.

Branky: 76. Voráček, 81. M. Balík. Rozhodčí: P. Kubečka. ŽK: 1:2. Diváci: 50. Poločas: 0:0.

Benešov B: Tlamicha – Hronek (51. M. Balík), Krejza, Zoubek, J. Páv – Horváth, Prikner, Podhorský, Kováč (66. D. Jendele) – Vrňák, Voráček (82. F. Jendele).