ČÁSLAV – BENEŠOV 1:0

V úvodních minutách zahrávali hosté několik rohových kopů, které však domácí obrana uskákala. Po čtvrthodině začali být nebezpeční i Čáslavští. Nejnebezpečnější domácí hráč Petráček nejprve pálil těsně nad a Vacek po vysunutí Vančurou se sice dostal před Starečka, ale pořádně nezakončil. Do třetice se již Čáslav radovala. Po autu se dostal k míči Petráček a z úhlu trefil křížnou ranou šibenici benešovské branky.

„Podcenili jsme situaci na straně před naší šestnáctkou, neobsadili a nezdvojili jsme po autu šikovného Petráčka, dva obránci propadli, on se otočil do šestnáctky a křižnou střelou se trefil. Gól jsme dostat neměli, nebyla to žádná složitá situace," popsal trenér Benešova Luboš Zákostelský situaci, která rozhodla celý zápas.

Do přestávky ještě hlavičkoval Kunášek po rohu těsně vedle benešovské branky.

Ve druhém poločase zahrozil první z úhlu Petráček, na druhé straně hlavičkoval Turek, ale brankář Stehno velmi dobře zasáhl. Pak opět zahrozili Čáslavští, ale Váňa z pravé strany sice rozvlnil síť, ale boční. Benešovský Večera kontroval „nůžkami", když míči chybělo pár centimetrů, aby skončil v síti. V hektickém závěru byl ještě vyloučen Vacek za faul zezadu na polovině hřiště, ale Čáslav i v deseti již nejtěsnější výhru uhájila.

„Domácí hráli ze zabezpečené obrany na brejky a měli jednoho šikovnějšího hráče, který nakonec zápas rozhodl," povzdechl si Zákostelský. Za hru ale své svěřence kouč nehanil, ale chyběla větší kvalita v zakončení. „V prvním poločase jsme měli spoustu standardních situací, ale bohužel nám nic nepadlo do brány, když se domácí s velkým úsilím ubránili. Ve druhém poločase nám chybělo i trochu štěstí při nůžkách Marka Večery," smutnil kouč Benešova a dodal: „Obraz hry byl přesný jako u nás na podzim, ale v opačném gardu. U nás byla Čáslav lepší a my jsme jí potrestali jednou standardkou, v Čáslavi jsme byli lepší my, ale prohráli jsme."

Branka: 24. Petráček. Rozhodčí: Koval. ŽK: Vančura, Tomášek, Strnad – Čapek. ČK: 90. Vacek (Č). Diváci: 252. Poločas: 1:0.

Benešov: Stareček – Večera, Hrubý, J. Zákostelský, Vrňák (83. Skopec) – Žák, Bredler (67. Peroutka) – Turek, Čapek, Manzia (67. Jíša) – Svoboda.