BENEŠOV – METEOR PRAHA 3:0

Od začátku měl Benešov zápas ve své moci. Turkovu ránu z otočky ještě gólman Michňa reflexivně vyrazil, poradil si i s ranou Čapka, ale na krásnou akci Manzia – Turek a zakončující Dergachev již ve 32. minutě nestačil. Než se stačili hosté oklepat, inkasovali podruhé, když Čapek vyslal kolmici na rozběhnutého Jurošku, jenž sice slabou, ale umístěnou střelou nedal brankáři šanci.

Ihned po přestávce zahrozili poprvé a naposledy vážněji hosté, ale Hanek s tečí obránce trefil tyč. Domácí ale nechtěli udělat ze zápasu drama a v 57. minutě zakončil brejk Čapek po Turkově přihrávce – 3:0. Do konce si ještě domácí vypracovali řadu šancí, ale Turka, Čapka a Manziu vychytal gólman.

„Povinné vítězství. Sice trošku obavy před zápasem byly, ale podali jsme lepší výkon než ve středu se Štěchovicemi. Hlavně ve druhé půli, za stavu 2:0, jsme udrželi hru pod kontrolou a kromě další branky jsme měli ještě spoustu dalších šancí. Navíc jsem rád, že jsme mohli prostřídat a zahráli si i další hráči. Utkání jsme měli od začátku pod kontrolou a body, které nám hrozně pomáhají v tabulce, jsme uhráli zaslouženě," měl radost po desátém bodovém zápase za sebou trenér Luboš Zákostelský: „Ani jsem to nepočítal, protože to nebylo zajímavé. Důležité bylo, abychom vždy v dalším zápase potvrdili předcházející body, a to se nám dařilo, což je dobře a budeme v tom chtít pokračovat."

Branky: 32. Dergachev, 38. Juroška, 57. Čapek. Rozhodčí: Drábek. ŽK: Žák – Horák. Poločas: 2:0.

Benešov: Tetour – Vrňák (62. Gajecký), Hrubý, Zákostelský, Juroška – Žák, Skopec (46. Peroutka) – Dergachev (85. Bredler), Čapek (82. Kulikov), Manzia – Turek (79. Toman).