BOHEMIANS 1905 B – BENEŠOV   3:0
Benešov od samého začátku utkání působil ospalým dojmem. Nechával soupeři až moc volného prostoru. Ten se nenechal dlouho pobízet a po kombinační akci se v 17. minutě Vašutem ujali vedení. Hosté mohli srovnat Turkem, ale benešovský útočník pouze trefil ležícího gólmana. Do poločasu domácí potrestali pasivního soupeře ještě jednou.
„První poločas byl od nás špatný. Všude jsme byli druzí,  jako bychom se báli hrát,“ ukázal na příčiny špatné hry svého mužstva benešovský trenér Martin Bárta.
Do druhého poločasu udělal trenér Bárta dvě změny. „Šli jsme na hřiště s tím, že to otevřeme. Hráli jsme vzadu na tři. Nasazení bylo o něco lepší, ale již bylo pozdě.“
Z brejku domácí zvýšili střelecky disponovaným Petličkou na tříbrankový rozdíl a poslali lídra domů s výslužkou. „Šance jsme si nějaké vytvořili, ale nedáme gól. Pokud nebudeme střílet branky, nemůžeme pomýšlet na lepší výsledek,“ dodal rozladěný benešovský kouč.

Branky: 43. a 60. Petlička, 17 Vašut. Rozhodčí: Pečenka. ŽK: 2/Žák, O. Páv. Diváci: 500. Poločas: 2:0. Benešov: Capouch – Křivohlavý (46. Večera), Žák, Hrubý, Chomát – 0. Štěpán (61. Vrňák), Bredler (46. O. Páv), Zoubek, Němec – Veinlich, Turek.