BENEŠOV – MOST 1:1 PK 6:5

V první půlhodině měli sice domácí územní převahu, ale vytvořili si jen jednu vyloženou šanci, ale Kučabu po akci Skopce s Vašíčkem vychytal gólman. Ten si poradil i s trestným kopem Zákostelského. Hosté občas vystřelili, ale ne moc nebezpečně. V závěru poločasu byli domácí blízko vedení, ale Čapkovu střelu vyrazil na brankové čáře Chábera, Vašíčka po kolmici Vopata zastavil výborný Divkovič a Vopat po sóle Vašíčka netrefil prázdnou branku.

Ihned po přestávce nejprve Divkovič vyrazil trestný kop Čapka, aby zanedlouho přišel pro domácí šok, když únik a centr Bouška zakončil přesně z malého vápna Kasal. Následovala benešovská křeč a na fotbal se nedalo moc koukat. Přesto v 66. minutě domácí vyrovnali, když po pasu Brejchy zakončil Kučaba únik podél gólmana. V závěru mohl rozhodnout Brejcha, ale z malého vápna Divkoviče nepřekonal.

Penaltový rozstřel skončil v šesté sérii, když míč po střele mosteckého Šíši vyrazil Tetour na tyč, a tak domácí měli druhý bod.

„Nesmíme být hladoví, musíme být skromní a brát i dva body, i když na tři bylo. Měli jsme spoustu šancí, na kterých se podílelo několik hráčů. Už před zápasem jsem jim říkal, že se nepočítají šance, ale góly, což je to to nejtěžší, ale nejkrásnější. Radost jsme si asi z pěti příležitostí vychutnali jen jednou, a tak musíme bojovat dál," poznamenal k zápasu trenér Benešova Luboš Zákostelský a dodal k výkonu mužstva ve druhém poločase, který neměl parametry ČFL: „Je to naprosto logické. Ubíhá čas, místo, aby se proměnili šance a dostali se hráči do psychické pohody, tak se dostanou pod tlak. Pak jsou nervózní, soupeř zodpovědně brání, odskočí balón, nepovede se centr. Přesto jsme si vytvořili šance a Ondra Brejcha takovou musí proměnit. Je to vždy o gólu, který dostane tým do větší pohody."

Branky: 66. Kučaba – 51. Kasal. Rozhodčí: Pastyřík. ŽK: Šíša, Kasal, Koudelka, Vaschkevich (všichni Most). Diváci: 100. Poločas: 0:0.

Benešov: Tetour – Večera, J. Zákostelský, Braný, Laštovka – Skopec, Brejcha – Vopat (73. Šumský), Kučaba, Čapek – Vašíček.