Luboš Zákostelský (ČFL: Zápy – Benešov 2:1, 20. místo):

„Vstup do utkání jsme měli velice dobrý. Ve 2. minutě převzal nepovedenou střelu Čapka na hranici pokutového území Žák a křížnou střelou dal gól. Domácí byli opaření a my jsme první poločas hráli dobře, až na zbytečnou penaltu, před kterou jsme udělali. Aut na naší půlce jsme hodili přímo soupeři na nohu a po vysokém míči do naší šestnáctky zboural Honza (pozn. syn) útočníka a rozhodčí po chvilce váhání odpískal penaltu, kterou Kalivoda proměnil. Ve druhém poločase měli domácí tlak a my měli jen náznaky protiútoků, ale nic vážného. Naopak jsme po výkopu od naší brány nechali Kalivodu volného, ten z prvního doteku dal balón za obranu, kam naběhl Jelínek, oběhnul Večeru, který ho zbytečně zezadu fauloval. Byla druhá penalta, kterou Kalivoda i se štěstím o tyč proměnil. V závěru, když jsme chtěli vyvinout nějaký tlak, tak dostal Štancl červenou kartu po druhé žluté, když hasil ztrátu míče. Přesto jsme měli šanci srovnat, ale únik a centr Luboše Balaty naši útočníci jen o kousek nedoskočili. Je to smolná porážka, ale obě penalty jsme udělali moc jednoduše. První byla přísná, druhá jasná, ale obě situace jsme měli lépe vyřešit. Je to pátá porážka. Hráči však hrají na hranici svých možností, ale chybí nám hráč, který by mužstvo uklidnil, jako to bylo na jaře. Ve středu (dnes) hrajeme v Domažlicích, kde dostanou šanci další kluci, kteří byli na lavičce (Turek, Balata, Micka a Skopec), protože je potřeba, aby se zátěž rozložila na více hráčů, protože v neděli hrajeme další utkání. Hráčů Dukly je taky málo, tak nevím, jestli nám někdo v Domažlicích pomůže. Preisler se po zranění rozehrává, ale budeme ho šetřit asi až na neděli. Vybíráme si smůlu. Někde už potřebujeme uhrát odrazové body, aby hráči dostali větší sebedůvěru. Proč by to nemohlo být v Domažlicích?"

Pavel Šimáček (Krajský přebor, Semice – Poříčí nad Sázavou 2:3, 2. místo):

„Poslední Semice na nás vyrukovaly s hodně tvrdou hrou, hlavně v prvním poločase. Přesto jsme se po nezáživné první půlhodině dostali do vedení Trpišovským, když se z otočky z hranice šestnáctky trefil mezi nohy obránce a gólman na míč letící k tyči nezareagoval. Vzápětí jsme ale po chybě ve středu obrany inkasovali, abychom se v závěru poločasu po krásné akci Bredlera – Jíši a zakončujícího Páva, opět dostali do vedení, o které jsme ještě málem do kabin přišli, ale Koštíř z trestného kopu trefil zeď. Po hodině hry jsme po pasu Vosáhla a zakončení Jíši, jsme dali třetí gól. Vzápětí jsme mohli soupeře dorazit, ale Trpišovský ani Páv sóla neproměnili. Domácí jen nakopávali dlouhé míče, hrozili po standardních situacích a nakonec deset minut před koncem snížili z pěkně zahraného trestného kopu Koštířem. A tak bylo v závěru drama, které jsme naštěstí ustáli. Jsem rád, že jsme zápas zvládli, i když nám chyběli tři hráči základní sestavy Havlíček, Keltner a Pohorský. Dostali tak šanci další kluci, kteří nezklamali."

Václav Knížek starší (I. A třída Kácov – Nespeky 0:0, na PK 2:4, 7. místo):

„Při slušné návštěvě to nebyl špatný zápas, ale spíše bojovný, než fotbalový. Přesto jsme si vytvořili čtyři pěkné akce a je jen škoda, že jsme je nedotáhli do gólového konce. V největší, v 81. minutě, Krejza z malého vápna trefil břevno. Pracujeme na zakončení v tréninku, ale tam to je jiné než v zápase. Kácov měl jen pološance, žádnou větší. V prvním poločase jsme byli lepší, ve druhé půli se hrál vyrovnaný zápas a o tom, kdo dá gól, vyhraje. To se nestalo, a tak už jsme počtvrté kopali penalty. Šorfa jí nedal, vzápětí nás podržel Michal (brankář Šilhavý). Potom už jsme dávali, naopak soupeř ještě jednou ne a kapitán Burian poslední proměnil. Už by bylo potřeba zabodovat naplno, věřím, že se to povede doma v sobotu s Jílovým."