BENEŠOV – DOBROVICE 0:0 PK 5:3

Od začátku se hosté zatáhli na vlastní polovinu a po získání míče okamžitě vyráželi do brejků. Střelu kanonýra Volfa z malého vápna chytil brankář Beník, druhý zakončil Vajgl vedle. Domácí se těžko dostávali za obranu soupeře, přesto mohl dvakrát Kučaba skórovat, ale gólman Bartoš vykopl míč nohama a z dorážky druhé střely, Farkaš netrefil poloprázdnou branku. Do konce poločasu byli nebezpečnější hosté, ale Zákostelský zastavil střelu Hurky mířící do branky, Munzar z dálky pálil vedle a Hurka po centru Volfa slabě zakončil.

Po změně stran se na hřiště odehrál spíše boj. Přesto domácí Turek (z úhlu těsně vedle), Laštovka (po rohu trefil gólmana), Zákostelský (hlavičkoval vedle) a Kučaba (průnik zakončený do brankáře) mohli rozhodnout, ale stejně se jim vedlo jako na druhé straně Volfovi a Valentovi z malého vápna.
Rozhodnutí tak přinesly penalty. V první sérii překopl branku hostující Tvaroha, a jelikož se domácí nemýlili, brali druhý bod.

„Na těžkém terénu se odehrál taktický boj stejně bodových mužstev. My jsme chtěli hrát ze zabezpečené obrany a přecházet do brejkových situací, ale soupeř zvolil stejnou taktiku. Zalezl, a tak jsme museli hrát do plné obrany a šance se jen těžko rodily. Věděli jsme, že asi rozhodne jeden gól, ten se nám ale bohužel nepodařilo dát. Přesto děkuji a blahopřeji klukům, že na hřišti nechali maximum, zvládli i penalty, a tak máme bod navíc, který se počítá," řekl po zápase trenér Benešova Kamil Kulhavý.

Rozhodčí: Šedivka. ŽK: Turek, Laštovka – Lukáš, Valenta. Diváci: 150.

Benešov: Beník – Večera (90. Braný), Zákostelský, Kucalas, Vrňák – Adjei (48. Žák) – Kučaba (89. Kulhavý ml.), Farkaš (66. Bohata), Laštovka, Turek (83. L. Balata) – Ibe.