BENEŠOV B – SLAVIA JESENICE 0:2

Domácí od začátku drželi míč na svých kopačkách, ale vážnou šanci si nevytvořili. Pouze dalekonosná střela Keltnera z trestného kopu vystrašila gólmana Jeřábka, který míč vyrazil a Voráček dorážel vedle. Hosté hrozili především rohovými kopy, se kterými si benešovská obrana poradila.

Druhý poločas začal náporem domácích, ale Voráček netrefil hlavou opuštěnou brankou. Posléze dala o sobě vědět nová posila Benešova z Vlašimi Rybařík, ale obě gólové střely mu zblokovali obránci.

Hosté se soustředili pouze na bránění a čekali na brejkovou situaci. Ta přišla v 76. minutě, kdy propadla domácí obrana a Albla jí potrestal. Domácí se ještě pokusili o vyrovnání, ale vzápětí je opět využil z brejku Albla a bylo rozhodnuto.

„Zápas byl o první brance, kterou bohužel dokázal dát soupeř a tak zvítězil. My jsme si bod určitě zasloužili, ale štěstí jsme si asi vybrali v Hradišti minulý týden," posteskl si trenér benešovského béčka Petr Slepička a zlobil se: „Nepodali jsme týmový výkon a převládaly individuální pokusy přejít několik hráčů soupeře, při kterých vždy následoval rychlý kontr do naší otevřené obrany. Doufal jsem, že se nám podaří vstřelit první branku a rychlonohý Rybařík dostane vpředu trochu více místa, ale to se nestalo a tak i on narážel na dobře organizovanou obranu a prakticky nebyl vidět. Solidní výkon předvedl Keltner. "

Branky: Albla 2. Rozhodčí: P. Kubečka. ŽK: 1:3. Poločas: 0:0.

Benešov B: Franěk – Komárek, Hronek, M. Balík, Večera (76. F. Jendele) – Keltner, Bredler, Filip, Janovský (82. D. Jendele), Voráček (80. Martin Chrpa) – Rybařík.