Králův Dvůr B – Sedlec-Prčice 4:2 (2:1)

V úvodu to ale nevypadalo na jasné utkání ve prospěch domácího týmu. Hrálo se ve středu pole a byli to hosté, kteří jako první zahrozili. Na daleký výkop Dřevojana si naběhl Davídek, jehož střelu vykopl na poslední chvíli domácí hráč z brankové čáry na roh. Z něho už se ale kapitán hostů nemýlil a hlavou poslal balon přesně na zadní tyč – 0:1. Do 20. minuty byli Sedleckoprčičtí domácím vyrovnaným soupeřem, jenomže přišly nedůslednosti při obsazování v křídelních prostorech a bylo zle. Z jedné takové akce domácí udeřili, když Michalík přetavil zpětnou přihrávku přesně pod břevno. Těsně před poločasem po rohovém kopu a neschopnosti hostů míč odkopnout, udeřili domácí Svobodou podruhé – 2:1.

Po poločasové přestávce domácí na trávníku doslova létali a chtěli, co nejdříve rozhodnout. Sekundovat se jim ale rozhodl brankář Dřevojan, který vychytal snad pět tutovek a udržel nám naději hostů na body. Jenomže v 60. minutě byl na střelce Michalíka stejně krátký, rozhodlo však především to, že hosté nechali na velkém vápně kombinovat trojici domácích – 3:1. Následně se domácí uklidnili a Sedleckoprčickým došel entuziasmus, takže do 80. minuty se v podstatě nic neudálo. Poté ale ještě zdramatizoval utkání nejaktivnější hráč hostů Raček, který proměnil sólo po náhodných odrazech ve středu pole – 3:2. Domácí ale neponechali nic náhodě, opět zapnuli a v 82. minutě uzavřel skóre po samostatném úniku Brehin – 4:2.

Branky: 31. a 64. Michalík, 42. Svoboda, 82. Brehin – 4. Davídek, 78. Raček. Rozhodčí: Kubečka.

Sedlec-Prčice: Dřevojan – Tvrdý, Kabíček, Sedláček, Rataj – Kaňka, Prchlík, F. Müller (71. J. Bouška), Raček – Davídek, Trnobranský (46. Kubát).

Michal Davídek