Při pohledu na výsledek museli mít největší radost členové Fanklubu defenzivního fotbalu, z počtu brankových možností, které si oba týmy vytvořily, by už ale tak nadšení nebyli. Hrála se vyrovnaná a otevřená partie, ve které jako první zahrozil po čtvrthodině hry domácí Richter, svatyni gólmana Bačkovského ale netrefil. Podobně si vedl o chvíli později na druhé straně Dao.

V dalším průběhu prvního poločasu selhal i podruhé aktivní Richter, stejně jako vlašimský Výborný a skóre se neměnilo ani po střele ústeckého Procházky, kterého v největší šanci vychytal skvělým zákrokem Bačkovský.

Kdo čekal, že některý z týmů protrhne po přestávce střelecké trápení, musel být zklamán. Branka se neurodila ani ze závěrečného tlaku domácích, protože pokus Šupa zastavil na brankové čáře Selemani, což znamenalo, že oba celky se rozešly smírně.

František Komňacký
František Komňacký už netrénuje a říká: Splácím dluhy svým nejbližším

Ústí nad Labem – Vlašim 0:0

ŽK: Bílek, Prošek - Selemani, Chervak. Diváci: 765. Rozhodčí: Cieslar - Antoníček, Pfeifer.

Ústí nad Labem: Tvrdoň – Prošek, Brak, Pimpara, Janso – Krátký (66. Šup), D. Richter, J. Peterka (C), Miskovič (46. M. Bílek), D. Procházka (75. R. Dvořák) – Matějka.

Vlašim: Bačkovský – Pavlík (77. Plachý), Šabanov, Červak, Mil. Kadlec – Janda (C) (56. Kučera), Fortelný, Blecha, P. Výborný (85. Novotný) – Selemani, Dao.

Spoluautor: Zdeněk Kamínek

Fotbalová příloha Deníku.
Svěrkoš i Lafata vzkazují: kupte si přílohu Benešovského deníku o fotbalu!
FC Sevilla - SK Slavia Praha
Hrůzostrašný začátek, ale nakonec remíza. Slavia hrála v Seville 2:2