„Momentálně je přestavba ve fázi dokončování. Z původní budovy zůstala maximálně část venkovního zdiva. Bude se dělat přístavba a vestavba,“ pověděl na úvod tajemník SK Olbramovice Zdeněk Brdek. „Dělaly se nové šatny, celkem tam jsou čtyři, které využívá i mládež. Zlepšovalo se také zázemí pro rozhodčí, řekl Brdek.

To ale není všechno. Rekonstrukce se týká i dalších prostor. „Udělala se také nová klubovna se sociálním zařízením, kterou využívají fanoušci. Původní místnost se zvětšila. Udělali jsme také bezbariérový přístup pro invalidy. Rozšířilo se také posezení pro fanoušky. Nové jsou také skladové prostory pro sekačku a traktor,“ vyjmenoval Brdek další změny.

Předseda Miličína Jaroslav Dvořák
Končící předseda Miličína Jaroslav Dvořák: Budu vzpomínat jen v tom nejlepším

Vzhledem k tomu, že se jedná o velkou rekonstrukci, chce klub po jejím dokončení uspořádat slavnostní akci pro veřejnost. „Chystáme akci pro obyvatele Olbramovic, den otevřených dveří. Lidé se budou moci přijít podívat, jak to vypadá,“ odhalil Brdek.

Zároveň by nové zázemí mohly vyzkoušet i fotbalové hvězdy, případně další známé osobnosti ze světa šoubyznysu. „Chtěli bychom v létě nastoupit proti jedenáctce slavných osobností. Například proti Realu Top Praha. Něco je v jednání, ale víc informací o tom nemám,“ navnadil fanoušky.

Stavební práce na obchvatu. Ilustrační foto.
V Olbramovicích se konečně dočkali. Obchvat začne firma stavět v polovině dubna