Sváteční víkend nabídl dvě divoké přestřelky na Boží hod velikonoční. V první z nich si rezerva Nespek doma hodně zahrávala. Utkání začalo přibližně o dvacet minut po stanoveném čase kvůli pozdnímu příjezdu rozhodčích k zápasu. „Tím, že rozhodčí přijel později, tak nám to nevyhovovalo. Prvních dvacet minut jsme hráli hrozně špatně. Zaplať pán bůh jsme po prvním poločase jsme vedli 3:0,“ oddychl si kapitán Nespek Martin Pohořelý.

Hosté se probudili po přestávce a snížili. Dvakrát se ale dostali pouze na rozdíl jedné branky. „Bylo pozdě. Velká škoda první půle. Pokud bychom byli lépe fyzicky připravení, tak jsme se mohli soupeři vyrovnat a nedostat takové hloupé góly, které jsme si de facto dali sami. Umožnili jsme mu je dát,“ uvedl kapitán Chocerad Jaroslav Říčař. „I přes vedení 5:2 jsme si ale konec zdramatizovali sami,“ kroutil hlavou Pohořelý.

Miřetice doma otočily duel s Jevany
Video, foto: Sázava opět obrala lídra o body, Miřetice doma zaskočily favorita

Další divoká přestřelka se odehrála ve Vrchotových Janovicích. Lídr z Olbramovic tam už ve 13. minutě vedl 3:0. Na přelomu první a druhé půle ale vedení nepochopitelně ztratil. Následně se ale nechal zbytečně v rozmezí minuty vyloučit kapitán Jiří Košař a i bez něj dokázali hosté vstřelit ještě dvě branky a vyhrát 5:3.

„Hráli jsme dobře, druhý poločas jsme začali špatně. Pak jsem dostal červenou a kluci zápas beze mě zvládli. Situaci jsem po faulu na našeho hráče neunesl. Měla být jasná žlutá, pak jsem začal řvát na jejich hráče a dal mi červenou,“ káral se kapitán Olbramovic. „Rozhodl druhý poločas. Přizpůsobili jsme se hře, oni měli větší. My jsme to podcenili a nechali jsme hrát, což bylo důsledkem naší špatné hry,“ smutnil jeho protějšek na druhé straně Milan Havlín.

V dalších zápasech si Pravonín poradil se Struhařovem stejně tak Maršovice s Neveklovem. Snížení posledních Dolních Kralovic proti Jankovu přišlo až v poslední minutě. Z duelu Sokolů vyšli lépe hráči Kondrace. Týnec nad Sázavou pak doma využil přesilovku proti Přestavlkům, které v důležitém souboji porazil 2:1.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...