Utkání sedmého týmu tabulky s jedenáctým nabídlo velmi zajímavý a napínavý průběh, ve kterém nebyla nouze o zajímavé momenty a gólové šance. Jako první udeřily Votice, které potvrdily, že vstupy do utkání mají letos skvělé. Tentokrát skórovaly po chybné rozehrávce Doks, centru napříč vápnem a skluzu Říhy už po jedenácti minutách.

Brzy však srovnal po sklepnutí Fišerem Böhm a začínalo se od začátku. Vedení na stranu domácím mohl strhnout opět Tomáš Říha, ale jeho pokus orazítkoval pouze tyč. Při Voticích pak dvakrát stáli všichni svatí, protože ještě v první půli hlavičkoval hostující Pleiner do břevna, podobně si v 68. minutě vedl Kedroň, který si všiml vytaženého brankáře a z více než padesáti metrů trefil opět břevno.

Rozhodující situace celého utkání se odehrála sedm minut před koncem zápasů, kdy Votice využily laciné ztráty míče ze strany hostujícího celku, přišel na zadní tyč, kde byl připravený Štork a nádherným volejem rozhodl, že tři body zůstanou doma.

Votice – Doksy 2:1 (1:1)

Branky: 11. T. Říha, 83. Štork – 26. Böhm. ŽK: Štork – Pleiner. Rozhodčí: Stumpf – Brožek, Šefara. Diváci: 90.

Votice: Tůma – Komárek, Šlejmar, Sládek, Rezek – T. Říha (67. J. Říha), Radačovský (77. Kramný), Tábořík, Slunečko – Homolka, Štork.

Sparťanský kotel. Ilustrační foto.
Do Benešova přijede Sparta! Po čtvrt století