První poločas utkání příliš fotbalového vzrušení nenabídl. Jedinou větší šanci si minutu před pauzou vytvořili hosté, ale votický brankář Tůma svůj tým podržel. Po přestávce se chopili taktovky domácí. Vše odstartovalo rohem Slunečka, po kterém hlavičkoval Šlejmar těsně vedle. V 53. minutě si mnohem lépe vedl Tomáš Říha, který rozvlnil síť poté, co hlavou dorazil střelu Radačovského, branka ale nebyla uznána pro ofsajdové postavení.

Jelikož po hodině hry a dalším rohu Slunečka, mířil Sládek tentokrát nad branku, mohlo o pět minut později udeřit na druhé straně. Tůmu ale zachránilo po střele hostujícího hráče břevno.

Nakonec se tak přeci jen jako první dočkaly Votice. A byl to znovu aktivní Tomáš Říha, který obešel brankáře a pohodlně skóroval. Radost ovšem domácímu týmu vydržela necelé tři minuty, po kterých fauloval ve vápně Šlejmar a nařízenou penaltu proměnil Pužík.

Zápas za vyrovnaného stavu došel až do penaltového rozstřelu. V něm neuspěl hned na úvod domácí Šlejmar, následně střelci na obou stranách proměňovali své pokusy až do začátku poslední páté sérii, ve které se neprosadil votický Sládek, což znamenalo, že druhý bod putoval do Komárova.

Starší žáci Vlašimi
Starší žáci Vlašimi vybojovali zlato a bronz
NAVÁŽE trenér Michal Mašek (vlevo) ve Vlašimi na úspěchy, které v posledních sezonách sklízel na lavičce třetiligových Záp?
Mašek: Byl jsem přesvědčený o druhé lize v Zápech, Vlašim je výzva