O tom, jak je důležitá příprava na zápas, se přesvědčili fotbalisté Nespek. Ti se v sobotním zápase představili na půdě Příbrami. Díky detailnímu videorozboru se tým z okresu Benešov dokázal dobře připravit na styl hry, kterým se domácí prezentují.

Nespeky měly velmi dobrý vstup do zápasu, ve dvaadvacáté minutě vedly už o dva góly. „První naše branka padla po dlouhém křížném balonu, náš mladý hráč Theodor Máca šel sám na branku a proměnil svou šanci. Druhému gólu předcházel centr, který proletěl celým vápnem a na zadní tyči byl volný a skóroval Tadeáš Nykrmajer,“ okomentoval důležité momenty asistent trenéra Nespek Petr Králíček.

Fotbal, ilustrační fotografie
Přehledně: Kam za fotbalem na Benešovsku

Sedm minut před koncem poločasu se domácím podařilo snížit, prosadil se kapitán Miroslav Slepička. „Příbram je i díky Mirkovi Slepičkovi silný a úžasný mančaft. Osobní obranu jsme na něj nehráli. Snažili jsme se hrát tak, abychom celkově eliminovali jeho hru. To se nám až na tento jeden moment podařilo,“ usmíval se Králíček.

Zbytek zápasu už sice žádnou branku nenabídl, ale i tak 140 fanoušků sledovalo v Příbrami velmi kvalitní fotbal. „Druhý poločas byla nádherná bitva dvou mladých týmů, naše vítězství bylo spravedlivé. Bohužel jsme během zápasu přišli o některé hráče,“ poznamenal jeden z trenérů Nespek.

Nespeky dokázaly na půdě soupeře vyhrát i díky poctivé přípravě. „Hru soupeře jsme měli hodně načtenou díky videorozboru. Informace, se kterými přišel Luděk Rublič, se zcela naplnily. Kdybychom si odváželi bod, byl bych spokojený, takhle jsem nadšený,“ uzavřel Králíček.


Načítám výsledky ...


Načítám tabulku ...