Na gól se čekalo téměř sedmdesát minut a s přibývajícími minutami bylo stále jasnější, že kdo se trefí první, zřejmě rozhodne o vítězi. To se bohužel pro Miřetice podařilo domácímu Plandorovi a Vyžlovka tak slaví výhru 1:0.

Utkání nabídlo od prvních minut rychlý kombinační fotbal s několika šancemi na obou stranách. Miřetice měly v prvním poločase problémy s odkopem, a tak si párkrát zadělaly na problém samy. Naštěstí je dvakrát zachránila branková konstrukce. Nejprve hlavičkovali domácí do břevna, o pár minut později po závaru ve vápně vyplavala střela na tyč. Hosté se snažili hrát přes rychlého Rybaříka, ale s jeho pokusy si dokázala domácí obrana ve spolupráci s brankářem poradit.

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu. Ze začátku měli více ze hry hosté, ale šance v branku nepřetavili. Největší šanci hostů měl Jenšík, jehož střela se odrazila od tyče do druhé tyče a zpět do náruče gólmana. V 69. minutě pak přišel jediný gól utkání, kdy si dlouhý centr našel domácí Plandor a nedal Fialkovi šanci. Hosté měli ještě šanci v závěru utkání vyrovnat, ale Rybařík ze slibné pozice netrefil míč ideálně. Domácí Vyžlovka tak slaví výhru 1:0.

Vyžlovka – Miřetice 1:0

Branky: 69. Plandor. Rozhodčí: Hes. Diváci: 80.

Miřetice: Fialka – Blažek, Nebřenský, K. Čáp, Přitasil – Turek (62. Jantač), Moudrý, Kabát, Brýl – Rybařík, Jenšík (79. Klenot).

DAVID TUREK