Dramatický zápas odehráli fotbalisté Divišova, kteří v domácím prostředí hostili Dolnobousovský klub. Vstup do zápasu měli hosté lepší, díky brankám Pažouta a Mervy si vypracovali dvougólový náskok. Jawě se podařilo ještě před koncem poločasu snížit, ve 40. minutě se prosadil z pokutového kopu Vondrák. Po prvním poločase platil stav 1:2.

Dolnobousovské fotbalisty poslal znovu do výraznějšího náskoku Pažout, který uspěl po hodině hry. Divišov musel dotahovat dvoubrankové manko a za podpory 130 fanoušků se mu po postupně podařilo. Svým druhým přesným zásahem snížil Vondrák a šest minut před koncem k velké radosti fanoušků srovnal Srb. Divišov vydřel remízu 3:3

Sedlec-Prčice hostil o víkendu Nelahozeves. Necelé dvě stovky diváky viděly atraktivní fotbal, který nabídl v prvním poločase dva góly. Nejprve se trefil hostující Krejza, a pak ve 26. minutě srovnal domácí Hájek. Do kabin šly oba týmy za nerozhodného stavu.

Důležitý moment se odehrál v 62. minutě. Červenou karu dostal hru rukou mimo pokutové území domácí brankář František Nerad. Soupeři zmařil zjevnou brankovou příležitost, a tak pro něho zápas předčasně skončil. Oslabený Sedlec držel remízu do 78. minuty. Nelahozevský Jankovský dokázal skórovat, a tak stanovil konečný výsledek na 1:2 z pohledu Sedlece.