„Stejně jako minulý týden se nám první poločas moc nepodařil. Na začátku jsme propadli v prostředku a po hezké kolmici šli domácí brzy do vedení. Ve dvacáté minutě se nám podařilo vypíchnout míč při rozehrávce soupeře, pěkně jsme vyřešili přečíslení dva na jednoho, ale pak nedáme gól ani do prázdné branky. Naopak domácí chvilku na to navýšili vedení. To jsou přesně ty okamžiky, co nás stojí body,“ byl nespokojený českobrodský lodivod Jindřich Stejskal.

„Co se týká nasazení a bojovnosti, tak není klukům ve druhém poločase moc co vyčítat. Ale mně tam chybí víc fotbalovosti. Naše šance nedokážeme kvalitněji vyřešit a být tak více nebezpeční. Slibně se rozvíjející akce dokážeme jednou pokaženou přihrávkou pohřbít. Patnáct minut před koncem jsme sice dokázali snížit, ale to bylo vše. Navíc se chvíli před koncem nechal po druhé žluté vyloučit Sedláček,“ měl po utkání spoustu výhrad Jindřich Stejskal.

„Mrzí mě, když od prvního kola ztrácíme body, navíc s týmy, které bychom měli porážet. Bohužel se momentálně potýkáme se střeleckou nemohoucností a to nás potom stojí body. Navíc ani v obraně nedokážeme hrát na nulu,“ dodal Stejskal. (bře)

Divišov – Český Brod B 2:1

Branky: 6. Vondrák, 25. Blažíček – 75. Ravizza. ČK: 84. Sedláček (ČB).

Divišov: Kopecký – Moravec (66. Šmíd), Srb, Blažíček (89. Rozsypal), Veselý (73. Babický), M. Vondrák, J. Vondrák, Pekárek, Lehán, Hanuš, Zahradníček.