O Miřeticích je známo, že se tam hraje na malém hřišti. Na závěr podzimní části bylo ale výborně připraveno. I utkání se Sedlcem-Prčice přineslo mnoho soubojů. Hostům vyšel vstup do utkání, kdy už v jedenácté minutě otevřel skóre kapitán Marián Prchlík. Ještě blíž k vítězství je přiblížil domácí Kamarýt, který se nechal v 55. minutě po druhé žluté vyloučit.

Miřetice se ale semkly a bojovaly o vyrovnání. Po čtvrt hodině v oslabení dostali možnost penalty, nicméně domácí hráč v ní selhal a Nerad ji perfektně chytil. „To byl rozhodující moment utkání, hned poté jsme přidali dvě branky a bylo po zápase,“ hlásil Prchlík. Hosté totiž hned z protiútoku zvýšili na 2:0 a bylo po zápase. Definitivu následně přidal hájek, který se také postavil k exekuci pokutového kopu a ukázal soupeři, jak se to dělá.

Fanoušci MFK Dobříš - ilustrační foto
Blesková smršť. Dobříš roznesla doma Novou Ves

Sedlec-Prčice tak zvítězil 3:0 a nadále vede I. B třídu o skóre před Říčany. „Utkání v Miřeticích jsme navíc zvládli i bez našeho nejlepšího střelce Davídka,“ pochvaloval si Prchlík. Rozlučka s podzimem čeká lídra soutěže doma s Kunicemi, Miřetice zajíždí na půdu Uhlířských Janovic.

Miřetice – Sedlec-Prčice 0:3 (0:1)

Branky: 11. Prchlík, 72. Rataj, 78. Hájek (p). ŽK: 3:2. ČK: 1:0. Rozhodčí: Kramný – Černoch, Bartůšek. Diváci: 70.

Miřetice: Matoušek – V. Přitasil, Kamarýt, Habal, Martínek (73. Čáp), J. Přitasil, Moudrý, Zajíc, Brožík, Cacák (79. Turek), Rybařík.

Sedlec-Prčice: Nerad – Sedláček, J. Kabíček, D. Kabíček, Rataj, Pištěk, Hájek, Kaňka, Molnár (63. Všetečka), V. Kabíček (84. Bouška).


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...