Výborný střed zálohy se Vlašimi začíná bortit. Skvělými výkony v jejím dresu si o lepší angažmá řekl další člen střední řady. Po Janu Suchanovi je zájem o Tomáše Riga. Dvacetiletý Slovák patří Slavii, se kterou nyní jedná Baník Ostrava o jeho přesunu do moravskoslezské metropole.

„Z Ostravy cítíme o Tomáše velký zájem. Nebudu zapírat, že je jedním z klubů, o kterých se v souvislosti s jeho budoucností bavíme,“ potvrdil Deníku Sport hráčův manažer Martin Štěpanovský z V&M agency. Vlašimská záloha by tak ztratila dalšího výrazného čela a trenér Martin Hyský bude mít s realizačním týmem v červnu a červenci hodně přemýšlet o složení střední řady pro další ročník FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY.

Jan Suchan se loučí s Vlašimí
Suchan děkuje Vlašimi. Vytáhla mě z nejhoršího, říká. Nejlepší vzpomínka? Baráž

Že Rigo bude v létě žhavým zbožím na trhu potvrzuje nejen zájem Baníku, ale také i Liberce s Jabloncem či čerstvého mistra z Polska Rakówa Čenstochové. Slovenský záložník ale s největší pravděpodobností kývne na nabídku Ostravy, kterou sám nejvíc preferuje. Ve Vlašimi si Rigo v uplynulých dvou sezonách připsal 10 gólů a 8 asistencí. Teď míří do české nejvyšší soutěže.