Tentokrát družina trenéra Brabce vyrazila do Pardubic, kde nakonec vybojovala bod za bezbrankovou remízu.

Vlašimští fotbalisté vstoupili do utkání s několika změnami v sestavě. Na stoperu se objevil po dlouhém zranění Milan Piško. V záloze to byl naopak uzdravený David Skopec. Útočný tandem vytvořila dvojice zimních posil Novotný – Výborný. Mezi tři tyče se postavil Josef Řehák. S těmito změnami Vlašim čelila aktivitě domácích fotbalistů, kteří však nedokázali najít na hosty recept. To Vlašim byla nebezpečnější, když po rohovém kopu Badochy mohl skórovat Skopec, ale jeho pokud zamířil o milimetry vedle branky. Za domácí zahrozil Fusek, ale jeho ránu z úhlu Řehák eliminoval.

Druhý poločas přinesl i velkou šanci domácího výběru. Po rohovém kopu Pirocha vychytal Řehák a Fouskovu ránu zastavila tyč. Vlašim jakoby vyčkávala a osm minut před koncem mohla rozhodnout celé utkání, ale Ondřej Novotný ztroskotal na Letáčkovi, který následně řešil ještě míč poskakující na brankové čáře. Zápas tedy nakonec skončil bezbrankovou remízou.

Pardubice – Vlašim 0:0


Rozhodčí: Váňa. ŽK: 1:4. Diváci: 658. Vlašim: Řehák – Pavlík, Piško, Šabanov, Mil. Kadlec – Skopec, Blecha (90+1. Selemani), Janda (60. Dao), Badocha – Novotný, P. Výborný (73. Plachý).

ČFL: Benešov - Živanice
Benešov doma uhrál dva body