Vlašim si v utkání proti třetímu celku tabulky dokázala především v prvním poločase vytvořit převahu a několik šancí, ale bohužel střeleckou smůlu se protrhnout nepodařilo. Hradec si dokázal vytvořit tlak díky standardním situacím, ale skóre se neměnilo ani po jedné akci.

Litoměřice (ve žlutém) doma nestačily na Benešov, ten vyhrál 4:2.
FOTO: Benešov otočil litoměřickou historii

Domácí tým soupeře potrápil především v prvním poločase a právě neproměněné šance po utkání domácího trenéra Ericha Brabce mrzely. „Škoda úvodní dvacetiminutovky,“ hodnotil po zápase vlašimský stratég. A dodal: „Budeme pokorní a bod je pro nás z tohoto zápasu dobrý. V prvním poločase jsme byli aktivní a myslím si, že jsme z naší úvodní dvacetiminutovky mohli něco vytěžit. Ve druhém poločase jsme byli bohužel pasivní, což beru i na sebe, protože dnes se nepovedla střídání, kdy jsem tým naopak oslabil. Opadla i naše aktivita směrem dopředu a ztráceli jednoduché míče. I šancí jsme si vypracovali málo.“ Kouč Hradce Králové Zdenko Frťala pak bezbrankovou remízu hodnotil následovně: „Jsme nespokojený hlavně s prvním poločasem, kdy jsme byli rádi, že jsme to přečkali. Z naší strany tam nebylo vůbec nic. Po vystřídání se náš výkon zlepšil, ale bohužel jsme nedokázali být kvalitnější ve finální fázi, což je problém. Koneckonců je to ale bod z venku, který může mít ve finále svou váhu.“

Vlašim – Hradec Králové 0:0

Rozhodčí: Rejžek. ŽK: 3:2. Diváci: 496.

Vlašim: Řehák – Pavlík, Piško, Shabanov, Mizerák – Giliazutdinov (46. Fotr), Blecha (76. Fortelný), Skopec, Badocha – Dao, Novotný (66. Plachý).

Hradec: Ottmar – Urma, Kvída, Leibl (46. M. Plašil), Jukl – Martinec, Durdević, Vlkanova, Šípek (46. Zorvan) – Firbacher (76. W. Da Silva), M. Černý.