Že by začal Benešov konečně pravidelně bodovat? „Doufejme. Chtěli jsme ale tři,“ odpověděl předseda klubu Tomáš Novák. Domácí na soupeře z Libereckého kraje vlétli, tlačili na něj. Přesto však jako první udeřili hosté. Těsně před poločasem jim zařídil Gebert. „V prvním poločase jsme byli dlouhou dobu lepší, ale neproměňovali jsme šance. Než jsme dostali první gól, tak jsme soupeře tlačili. Kdybychom ho dali my, tak by utkání určitě vypadalo jinak,“ smutnil Novák.

Tomáš Hertl se v dresu San Jose Sharks raduje ze vstřelení gólu.
Rusové v Praze nejsou nebezpečím. Kritik Hašek zuří: Následky ponese i NHL

Radost se mu zvedla až v polovině druhého poločasu, když se v jeho průběhu na hřiště dostal Nazarenko a v 69. minutě se postaral o vyrovnání. Zápas nakonec skončil remízou 1:1. Benešov tak bodoval ve druhém zápase v řadě. „Bod lepší než žádný, ale chtěli jsme potvrdit tři body se Žižkovem,“ hlesl Novák.

Vzhledem k enormnímu množství zahozených šancí se budou muset v Benešově poohlížet v zimní přestávce po střelci. „Chybí nám útočník-zabiják. Přivést někoho kvalitního na tento post bude určitě priorita,“ prohlásil předseda Benešova. I přes remízu totiž zůstává jeho klub s pěti body na předposledním patnáctém místě. Šest vstřelených gólů navíc značí druhý nejhorší útok v České fotbalové lize.

Benešov – Přepeře 1:1 (0:1)

Branky: 69. Nazarenko – 40. Gebert. ŽK: 3:2. Rozhodčí: Havlík – Hlaváček, Lafek. Diváci: 222.

Benešov: Diviš – Vosáhlo, Filip, Šimeček, Dušek (87. Stejskal), Sládek, Havel (72. Roháč), Matoušek (54. Meszáros), Vrňák, Kubiš (54. Nazarenko), Krunert.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...