Benešovští fotbalisté se poprvé v tomto ročníku představili před domácím publikem v rámci ostrého zápasu. Úvodní mač proti Dvoru Králové byl odložen kvůli koronaviru. Na stadion přišla stovka diváků, která viděla úvodní gól ve 25. minutě. Brankáře Koubu překonal Filip. O čtyři minuty později bylo vyrovnáno, pokutový kop proměnil Suchan. Od 36. minuty hrál Vyšehrad o deseti, druhou žlutou kartu dostal Vaněk a utkání pro něho skončila ještě před poločasem.

Ačkoliv hrál Benešov proti oslabenému soupeři, dlouhou dobu platil vyrovnaný stav. Ten změnil až v 76. Minutě Meszáros, který rozjásal fanoušky a poslal svůj tým do vedení. Domácí fotbalisté sahali po výhře, ale hrubě jim nevyšel závěr zápasu. V 88. minutě Kankara srovnal a o minutu později Drobílek vstřelil rozdílovou branku.

Benešov už ve zbytku utkání nedokázal najít dostatek sil na vyrovnání, a tak v domácí premiéře prohrál s Vyšehradem 2:3. Soutěž pokračuje pro Benešovské fotbalisty v sobotu 20. srpna, od 19:30 nastoupí proti Písku.