Jen výhra jim dávala dost velkou šanci, aby se vyhnuli sestupu, kde se pohybují celou sezonu. Most ale udeřil v závěru úvodního dějství a podle trenéra Vasila Boeva bylo v tu chvíli o osudu zápasu rozhodnuto. „První půle byla vyrovnaná. Možná jsme měli i trošku víc ze hry a dvě šance, které jsme neproměnili a pak si necháme dát gól v nastavení. Zase neuhlídaná standardní situace a po brance do šatny už bylo rozhodnuto a nebyly morální síly,“ hlesl benešovský kouč.

Benešov doma utrpěl debakl s Chlumcem 0:4
Foto: Půli naděje vystřídal poločas hrůzy. Chlumec rozdrtil Benešov

Kvůli zraněným stoperům šli hosté do zápasu s hodně improvizovanou obranou, která se lepila až na poslední chvíli. Jenomže směrem dopředu se Benešov trápí, tolik zahozených příležitostí byl luxus, který je ve finále stál draho. „Celkově je to u nás o neproměňování šancí. Máme jich spoustu, ale jakmile dostaneme první gól, tak jde náš výkon dolu.“ posteskl si Boev. V závěru utkání navíc přišel i dalšího hráče, když se zranil Martin Sládek.

Naháč na fotbalovém zápase FK Baník Most-Souš versus Benešov.
VIDEO: Striptýz pro 600 lidí. Při zápase Mostu vběhl na trávník nahý muž

Benešovu tak nezbude nic jiného, než se dát na modlení a začít věřit na zázraky. Byť je jeho šanci na záchranu minimální a v oblasti teorie, tak jeden scénář tady ještě je. Za prvé musí doma porazit Brozany, následně doufat, že Přepeře doma ztratí body s rezervou Mladé Boleslavi a v neposlední řadě i domácí porážka Zbuzan v duelu s Motorletem. Jakýkoliv jiný výsledek pošle Benešov po devíti letech do divize. „Teoretická šance, ale jinak je jasné, že sestupujeme, takže není co řešit,“ měl jasno Boev.

Most – Souš – Benešov 2:0 (1:0)

Branky: 45+1. a 72. Novotný. ŽK: 1:3. Rozhodčí: Melničuk – Šmat, Jati. Diváci: 630.

Benešov: Stareček – Vosáhlo, Filip, Dušek, Kulhavý, Sládek (90+1. Roháč), Mareš, Tomek (77. Stejskal), Vrňák (68. Vorel), Kubiš, Al Hammami (77. Čížek).


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...