„Jsme moc rádi za další ročník Virtuálního běhu, který spojí lidi kdekoliv na planetě s touhou nejen sportovat, ale i pomoci,“ uvedl ředitel Centra Paraple David Lukeš.

Virtuální běh/jízda pro Paraple, bez omezení místa a času, je projektem tohoto centra, určeným pro všechny vrcholové i rekreační sportovce. Charitativní akce je založena na nastavení osobní výzvy, kterou se účastník snaží splnit od 1. do 30. června. Kilometry, které účastníci uběhnou, ujedou nebo ujdou, zaznamená každému jeho oblíbená sportovní aplikace.

Registrovat se můžete zde.

Vedle Virtuálního běhu je pro všechny zájemce připraven také oblíbený Běh pro Paraple. Prezident Centra Paraple Zdeněk Svěrák zahájí 22. ročník benefiční sportovně-společenské akce, plné zábavy pro dospělé i děti 4. června v Malešickém parku v Praze 10. Běh pro Paraple je tradiční příležitostí k setkání s přáteli a příznivci Centra Paraple. V rámci akce vystoupí známý tanečník Stardance Dominik Vodička s taneční skupinou Tanec s láskou, zpěvačka Markéta Konvičková a Annabelle, kapela Timudej a Gingerhead i akrobatický soubor Loosers Cirque Company. Ti povedou pro návštěvníky workshop na trampolínách, pro děti budou připravena skákadla, nafukovací bludiště, virtuální realita, canisterapie a mnoho dalšího.