Může jít o díla slaná i sladká. Masová i vegetariánská. Zkrátka taková, která chutná zrovna vám. A protože už se nezadržitelně blíží čas, kdy na zahrádkách či balkonech roztopíte své grily, můžete se pochlubit i receptem na originální grilovanou pochoutku. Marinádu na maso, omáčku nebo neobvyklou přílohu. Vaše recepty představíme ostatním čtenářům v rámci letního seriálu Deníku s názvem Jak chutná Česko.
Nepřehlédněte:
Bytová družstva se ocitla v pasti. Neplatiče již nemohou vyhoditKyselo, kulajda nebo škvarková pomazánka. Pošlete nám své oblíbené recepty
K jižním Čechám patří kulajda, k oblasti Krkonoš zase horaly oblíbená škvarková pomazánka nebo kyselo, na Valašsku holdují frgálům. V každém kraji najdeme nějakou tu místní specialitu. Máte i vy tu svou oblíbenou? Nebo si v kuchařce hýčkáte rodinný recept po babičce? Pošlete nám ho na eva.kovanicova@denik.cz.
Škvarková pomazánka.
|
Foto: Lucie Lízlerová