Nejnovějším případem je nalezení samce německého ovčáka v Týnci nad Sázavou. Pejska do útulku přivezli v pondělí 22. května. Hned po uveřejnění tohoto článku se ale majitelce útulku ozval majitel německého ovčáka. Alespoň jeden pejsek se proto vrátí co nejdříve domů.

Svého páníčka také hledají dva hafani, které našla městská policie v Benešově. Jedná se o mladou fenku krémové barvy střední velikosti a o pejska, který je zřejmě jack russel terier nebo kříženec tohoto plemene, a odhadem je pětiletý. Odchyceni byli ve středu 17. května na Konopišti. "Jsou kontaktní, v dobrém stavu, buď patří k sobě a nebo utekl pejsek s hárající fenkou. Jsou umístění v útulku v Maršovicích, kde si je majitel může vyzvednout po předchozí domluvě na telefonním čísle 775268225," uvedla na sociální síti majitelka psího útulku v Maršovicích Marie Hrmová.

Volně pobíhající fena byla také odchycená v osadě Mokřany u Olbramovic ve čtvrtek 18. května ve večerních hodinách. Fena německého ovčáka byla posléze umístěná v záchytném kotci Městské policie Votice.

Policie. Ilustrační foto.
Svědky kuriózní nehody u dálnice hledají policisté