Rodiče nakoupí pro své potomky

Sázava - I když jarní bazárek dětského a těhotenského letního oblečení, botiček, kočárků, autosedaček, chodítek, lehátek, hraček, knížek, kol či kolečkových bruslí začal v sázavském společenském domě na náměstí Voskovce a Wericha už včera, ještě dnes (17. 3.) si tam lze vybrat a nakoupit. Kromě zbavování se všeho, co leží doma po odrostlých dětech bez využití, má akce organizovaná Rodinným centrem Putti, i humanitární rozměr. Při bazárku se koná sbírka oblečení pro pražský Kojenecký ústav v Krči. Sázavský bazárek má otevřeno dnes od 8.30 do 17 hodin.

V Týnci zavzpomínají na legendární kapelu Queen

Týnec nad Sázavou – Milovníci zpěváka a muzikanta Freddie Mercuryho a jeho britské kapely Queen, právem považované za . 3.) formaci, která ovlivnila rockovou hudbu po celém světě, si na své přijdou v týneckém společenském centru. Už zítra (tam od 21 hodin zahraje queenovské písničky jedna z nejlepších revivalových skupin, Queenie. Tahle pražská, původně studentská parta vznikla už v roce 2006 a postupem času se vypracovala až mezi profesionály.

Na svátek všech Pepíků si zadovádí při dechovce

Týnec nad Sázavou – Dechová kapela Týnečanka zahraje pro všechny Josefy v den jejich svátku ve velkém sále Společenského centra Týnec. Nedělní (19. 3.) vystoupení přijde návštěvníky jen na padesátikorunu za vstupné. Josefská dechovka začne v Týnci hrát ve 14 hodin. Vystoupení Týnečanky potěší nejen posluchače, ale na své si při něm přijdou i ti, kteří to chtějí při její hudbě roztočit na parketu.