Středočeské části se účastnilo pět týmů a odehrály se dva turnaje. Na prvním v Kolíně vyhrál Arsenal nad SKP Kolín 5:3 (2:2), i přes to, že domácí byli posíleni o bývalé prvoligové opory Olympiku Mělník – Hamšíka, Hamáčka a Vokouna.

Ve druhém, dramatickém zápase, Arsenal těsně porazil 1. DFK Slaný 5:4 (1:0), když závěr utkání dohrával bez střídání, bez dvou zraněných hráčů, přesto dokázal v posledních minutách otočit stav z 3:4 na 5:4.

Na druhém turnaji v Kralupech nad Vltavou předvedl Arsenal v pozměněné sestavě, opět dva výborné výkony. Nejprve srazil na kolena domácí AFC Kralupy nad Vltavou 4:2 (2:1), aby přišel vrchol středočeské ligy veteránů. Střetly se totiž týmy, které neprohrály, Arsenal Benešov a R.S.C. Čechie Slaný. Arsenal musel vyhrát, Slanému stačila remíza na republikové finále.

„Hrálo se vynikající utkání, ve kterém se o vedení přetahovaly oba celky. Slaný dobře v prvním poločase bránilo a vedlo 1:0, také kvůli tomu, že jsme nastřelovali konstrukci branky," popsal dění v prvním poločase Pavel Klabík.

Do druhého dějství zvýšil Arsenal otáčky a díky Jandovi a Klabíkovi otočil stav na 2:1. Jenže Slaný zabralo a devět minut před koncem vedlo 3:2.
„Pak si vzal ale slovo Martin Bárta a dvěma góly nás opět dostal do vedení. Začali jsme na hřišti dominovat a Míra Karda a kuriozně Míra Janda hlavou, udělali tečku za zápasem," zářil po utkání Pavel Klabík.

„Dědkové" Arsenalu Benešov, kteří se poprvé do soutěže přihlásili, slavili výhru 6:3 a postup do republikového finále.

Pokud bude zájem ze strany fanoušků, pojede v sobotu 13. května z Benešova do Ústí nad Labem autobus. Zájemci volejte Jiřího Chaloupku, telefon 606/883 305.