PH + SČ soutěž mužů, Beroun

Prestižní derby pro benešovské florbalisty představovalo rovněž nepřímý souboj o druhé místo s týmem Vokovických Šavlí, který s jednobodovým náskokem držel druhou, postupovou příčku. Zdvojnásobený tlak stavěl Benešov do obtížné pozice, zatímco předposlední Vlašim neměla příliš co ztratit.

BENEŠOV B – VLAŠIM 8:0

V první třetině benešovským hráčům se příliš nedařilo v kombinaci ani střelbě, což lze snad částečně přičítat i gumovému povrchu, na který nejsou zvyklí.
Na začátku druhé třetiny byli Benešáci ještě nervózní a Vlašim se dostávala do zakončení, ale brankář Kubásek favorita podržel. Pak se blýskl junior Benáčan, který nejprve parádní střelou z půlky trefil levý růžek vlašimské branky a po chvíli zakončil individuální průnik přes celé hřiště bekhendovou střelou.
Dvoubrankové vedení dodalo benešovským odvahu a jistotu v zakončení, postupně navyšovali svůj gólový příděl a díky skvělému výkonu brankáře Kubáska neinkasovali jedinou branku.

2. liga žen, SH Kunratice

Na poslední turnaj sezony odjely ženy Benešova s teoretickou možností zachránit druhou ligu, což se jim nepodařilo, přestože jejich hra byla důstojná. Jediný souboj nevynechaly, skvěle bránily, výborně chytaly obě brankářky a žádný míček nebyl dopředu ztracen. A tak chyběla jen střelkyně, která by využila alespoň část z benešovských šancích.

SK Florbal Benešov – Florbalová akademie MB 5:5

SK Florbal Benešov – SKP Nymburk 2:3.

LUDĚK ČERV