Pohled na soupisky naznačoval, že by se mohlo jednat o dosti jednostranné soupeření – domácí měli zapsaných devět hráčů do pole a hosté pět, přičemž jedním z nich byl také čtyřiačtyřicetiletý veterán. Obraz hry rozložení sil odpovídal a Tenisáci nakonec slavili výhru proti srdnatě bojujícímu Slanému.

TENISÁCI BN – FOBOZ SLANÝ 6:2

Tenisáci se po celý zápas tlačili vpřed. Nechtěli nic podcenit a nechat protivníka vydechnout. Ten však k zápasu přistoupil s hlavou vztyčenou a díky bedlivé koncentraci se mu dařilo v prvních deseti minutách odolávat tlaku. Navíc Slánští vyráželi do protiútoků, ale obvykle jen ve dvou hráčích, a proto je Benešovští dokázali vcelku dobře eliminovat. Přesto Tenisáci spíše bojovali se svou produktivitou než se soupeřem – v první půli se střelecky prosadili třikrát a do kabin se šlo za stavu 3:1.

Ve druhém dějství padlo stejně gólů, ve stejném poměru a útočili opět především domácí. Došlo k jediné podstatné změně – hráčům Fobozu postupně docházely síly. A tak diváci mohli sledovat stále honosnější festival zahozených šancí Tenisáků, vždyť za brankářem Fobozu zazvonila šestkrát tyč.
Zápas tedy skončil povinnou výhrou domácích 6:2, kteří se tak posunuli na čtvrté místo tabulky a v dalším kole zavítají na hřiště nebezpečného Celticu Kladno.

Branky: Hocek 2, D. Stibůrek, Sysel, Zoubek, F. Stibůrek – Sajdl, Svítek. Rozhodčí: K. Macháček, Velebil. Poločas: 3:1.

Tenisáci Benešov: Franěk – Sysel, Mareš, L. Holánek, F. Stibůrek – Hocek, D. Stibůrek, Zoubek, Jíša, Božovský.

VÁCLAV MAREŠ