2. liga juniorů - baráž o postup do 1. ligy (Chomutov)

Junioři Benešova začali baráž o postup do 1. ligy zápasem s Chomutovem s místním FBC 98 výtečně.

FBC 98 Chomutov - SK Florbal Benešov 1:6 (0:4, 0:2, 1:0)

Benešovští junioři s přehledem vyhráli základní část své 2. ligy a touží po vysněném postupu do ligy první. V Chomutově neponechali nic náhodě a jdou jednoznačně za svým cílem.

O utkání rozhodla již první třetina, kdy se trefili Jaeger, Vorel a dvakrát Chrpa. V prostřední části pak "juníci" navýšili vedení již na 6:0 a až v konečné třetině dovolili domácím vstřelit čestnou branku.

Odveta se hraje v sobotu 13. dubna od 13 hodin v hale ZŠ Jiráskova v Benešově, případný třetí rozhodující zápas následující den v tomtéž čase. 

Branky Benešova: Marek Chrpa 2, Vorel 2, Jeager. 

2.liga žen, ZŠ Jiráskova Benešov

Ženy Benešova odehrály v domácí hale ZŠ Jiráskova odložený zápas své druhé ligy, a využily domácího prostředí.

Divoký Kočky – SK Florbal Benešov 2:5 (0:3, 0:0, 2:2)

Benešovské ženy, složené zpola z juniorek, odehrály velmi dobrý zápas, ve kterém se prosadily zejména dobrou kombinační hrou. Skóre otevřely již v po třech minutách, když ve vlastním oslabení projela obranou soupeřek v tomto zápase opět skvělá Chmielová. Do přestávky se pak ještě trefila Hromasová a Perná.
V druhé třetině pokračovala výborná kombinační hra Benešova, soupeřky se snažily kontrovat individuálně, ale v této části zápasu přes několik šancí na obou stranách gól nepadl.
Ačkoliv měla žlutomodrá děvčata opticky navrch, ve třetí třetině dovolila Kočkám snížit dvěma slepenými brankami na 2:3. Pak se však opakovaně prosadila Perná, která završila svůj hattrick a Benešov si již nenechal tři body vzít.

Branky (asistence) Benešova: Chmielová, Hromasová (V. Radová, Perná (Hrabětová), Perná (Chmielová), Perná.

Benešov: Slámová - Hromasová, Pazderová, V. Radová, Chmielová, Perná, Pokorná, Vnoučková, Hrabětová. Trenér: Karel Hlaváček.

PH + SČ liga mužů, Praha Radlice

Benešovský A-tým se pod vedením trenéra Mičla konečně dočkal vítězství a to hned dvojitého. Benešov se tak vyhoupl na průběžnou druhou příčku tabulky své soutěže.

SK Florbal Benešov - Floorbal Club Falcon 4:2

SK Florbal Benešov - Pallotaikurit 15:3

LUDĚK ČERV