Ten je pokaždé jiný, a vždy je jeho jméno tajemstvím až do poslední chvíle hlasování. Jinak tomu není ani tento měsíc. Kdo nakonec získá pomyslný vavřínový věnec a postoupí tak do hlasování o Miminko roku 2014 bude jisté až 31. července po pravém poledni. To končí hlasování o Nejsympatičtější miminko měsíce června.

Bude to Tomáš Klusoň z Neveklova, Ondřej Wagner z Pyšel, Eva Zemanová z Vlašimi, Vanessa Kroužková z Broumovic, Tomáš Malek z Bělic, Petr Kodl z Krhanic, nebo snad Emma Šetková z Dalov, Viktorie Vyhnalová z Bukovan, Emma Voláková z Líšna či Vojtěch Peška ze Zderadic? To je otázka.

Dobré je ale mít na paměti, že byť jediný hlas může zvrátit celé pořadí. Příkladem je hlasování o miminko května, kdy od prvenství dělily malou Gábinku Volákovou pouhé čtyři hlasovací kupony.

Proto neváhejte a hlasujte. Ať už prostřednictvím webu, tak pomocí hlasovacích kuponů, které vychází vždy v pondělí, ve středu a v pátek v tištěném vydání Benešovského deníku. Přestože mají novinové výstřižky stejnou hodnotu jako internetové hlasy, často rozhodnou o konečném vítězi.