V tuto chvíli si zatím nejlépe vede vítězka prosincového kola Veronika Nejedlová z Týnce nad Sázavou. Nejenže má na svém kontě zhruba šest tisíc hlasů zaslaných prostřednictvím webu, ale v redakci Deníku na ni čekají už i hlasovací kupony. V těsném závěsu se za ní drží malá Štěpánka Příhonská z Olbramovic, které její fanoušci do této chvíle naklikali bezmála čtyři a půl tisíce hlasů. Na třetím místě je pak zatím s téměř třemi tisíci hlasy Jakub Smrkovský z Čakova.

Do konce hlasování o Miminko roku 2015 zbývají ještě necelé dva týdny. Tedy spousta času, abyste vy, čtenáři Benešovského deníku rozhodli o tom, které miminko se stane tím NEJ loňského roku. Proto neváhejte a hlasujte. Usedněte ke svému počítači a prostřednictvím webu zašlete, pro vás nejsympatičtějšímu miminku svůj hlas. Nezapomeňte, že z jedné IP adresy je možné poslat hlas jen jednou za 60 minut. Nebo si vezměte úterní, čtvrteční či sobotní vydání Benešovského deníku a z něj vystřihněte hlasovací kupon. Na ten napište jméno miminka, kterému chcete dát svůj hlas a nejpozději do pondělí 29. února do 12 hodin jej doručte do redakce Deníku.

Současně s hlasováním o Miminko roku 2015 probíhá i anketa o Nejsympatičtější miminko ledna. Nezapomeňte tedy posílat hlasy i této desítce miminek. I ti bojují o vaši přízeň.