S dlouholetým obráncem Kašákem mužstvo od pátku připravuje olympijský vítěz z Nagana a čtyřnásobný mistr světa Martin Procházka, pro kterého by to bude první trenérská štace, podobně jako u jeho hokejového dvojčete Pavla Patery, jenž si odbývá premiéru u kladenských Rytířů.

Procházku týmu představil na pátečním tréninku manažer Ivan Záleský. Kašák si dosavadní spolupráci s slavným  hokejistou pochvaluje.

„Zatím to perfektně klape. Máme stejný pohled na hokej, i když hrál na jiné úrovni," řekl s tím, že s týmem ještě nic nenacvičovali, promyšlené to ale mají.

Do začátku sezony zbývá pár dní, takže Buldoci se ocitli v časovém presu. Kádr ale už má svoji tvář a doplňovaný bude mladými hráči Kladna.

„Jinak už se asi posilovat nebude, není ani kde brát," míní bývalý kapitán Řisut.

Buldoci zatím odehráli čtyři přípravná utkání, přičemž porazili Děčín 5:2, stejnému soupeři pak podlehli 3:5. Nestačili ani na Bílinu (1:3) a Klášterec nad Ohří (4:6).

Poslední přípravný duel odehrají v úterý v Bílině. To už by mělo být pod vedením Procházky.

„Doufám, že oproti předchozím zápasům už budeme kompletní," přál si Kašák a přiznal, že v jednu chvíli se obával, že u mužstva zůstane sám, poněvadž jednání s předešlým adeptem na post kouče nedopadla.