MĚLNÍK – VLAŠIM 6:4

Od začátku tahali hosté za kratší konec provazu, až ve třetí třetině vykřesali jiskřičku naděje vyrovnáním na 3:3, ale nedisciplinovanost Jaegera (úmyslné seknutí protihráče a strčení do čárového rozhodčího) je dostala do kolen, když od času 52.20 hráli až do konce zápasu v oslabení.

„Od první minuty byli domácí lepší, špatně jsme se dostávali do jejich pásma a jedinou šanci jsme paradoxně proměnili. Ve druhé třetině hráli domácí, co potřebovali a bruslařsky byli na tom líp. Ve třetí třetině jsme stáhli hru na dvě lajny a vyrovnali na 3:3. Potom jsme ale nechali hráče na ose a dostali čtvrtý gól. Následně přišlo zbytečné vyloučení Honzy Jaegera a do konce třetiny jsme hráli ve čtyřech. Zápas jsme ale nezabalili, hráli aktivně a dali i gól, ale domácí dva a rozhodli tak o své výhře," posteskl si po zápase trenér Rytířů Karel Dýcka a dodal: „Škoda domácího zápasu."

Branky a nahrávky: 2. Litera (Chvátal, Novotný), 11. Šubrt (Litera, Příhoda), 24. Šubrt (T. Havel, Příhoda), 48. Litera (Příhoda, Cicvárik), 51. Vernek (Nesládek), 56. Příhoda, (Šubrt, T. Havel) – 4. Kočí (Strnad), 44. Kočí (Strnad), 45. Lang (Burda, Matějka), 53. Strnad. Rozhodčí: Pokorný. Vyloučení: 6:7, Jaeger (V) 5 + 20 + 25 minut. Využití: 1:0. Oslabení: 0:1. Diváci: 460. Třetiny: 2:1, 1:0, 3:3.

Rytíři Vlašim: M. Holánek – Lang, Bauer, Čtvrtečka, Vondráček, Horálek, Hrdlička – Matějka, Veselka, Burda – Cerk, Dušek, Jaeger – Strnad, Veselý, Slanina.