„Vyhráli jsme východní část a doufáme, že vyhrajeme celou základní část, abychom měli potažmo až do finále výhodu domácího zápasu,“ přál si trenér Benešova Pavel Dvořák po sobotním derby s Vlašimí, které jeho tým vyhrál 5:2. Přání se mu ale nevyplnilo, protože Mělník zdolal Rakovník 3:0, a tak Lvi skončili v celkovém hodnocení základní části na druhé příčce. Pokud tedy půjde vše podle papírových předpokladů, začnou čtvrtfinále i semifinále doma a potažmo budou hrát třetí, rozhodující zápas na vlastním stadionu. Až finále, pakliže se tam Benešov dostane s Mělníkem, by výhodu měl soupeř.

Po zápase s Vlašimí mužstvo oslavilo padesátiny prezidenta klubu Ivana Bartůška. V pondělí měli hráči volno, v úterý potrénovali a dnes vyrazí na béčko Mladé Boleslavi, které si moc trenér Dvořák nepřál. „Pokud chceme postoupit, tak musíme porazit každého. Loni jsem si nepřál Rakovník a postoupili jsme přes něj, tak to třeba bude stejné,“ má jasně nalinkovaný plán kouč Lvů.

A kapitán Lukáš Holánek mu přizvukoval: „Padesátiny jsme oslavili a čtvrtfinále, ve kterém jsme favoriti, nesmíme podcenit.“

Odveta v Mladé Boleslavi se bude hrát v sobotu 24. února od 17 hodin. Pokud se nerozhodne, tak se třetí zápas odehraje v neděli 25. února v Benešově.

Krajská liga - 22. kolo: PZ Kladno (ve světlém) - Černošice.
Cenný skalp už nepomohl, kladenští mladíci putují do baráže
Nahoře zleva: Jan Tůma, Martin Šípek, Jiří Košař, Petr Bešťák, Miroslav Štěpánek. Dole zleva: Martin Vácha, Marek Slunečko, Petr Vyskočil.
Bystřice zaválela a vyskočila na bednu